Μια κλάση μόνο του

Η νέα γενιά κουφωμάτων  από τη GEALAN, ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις σε όρους σχεδίασης, απόδοσης, εξοικονόμησης και ευελιξίας.


GEALAN-LINEAR®


Η εξέλιση στην κατηγορία κατασκευαστικού βάθους των 74 mm


Η ανάπτυξη του νέου συστήματος στοχεύει σε ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων. Η τεχνολογία 74mm, εξασφαλίζει υψηλή σταθερότητα όταν συνδυάζεται με ένα σύγχρονο και λειτουργικό υαλοπίνακα και η διατομή 6 θαλάμων παρέχει περισσότερη ασφάλεια, ηχομόνωση και θερμομόνωση. Η ευελιξία του συστήματος ολοκληρώνεται με τον κομψό γραμμικό σχεδιασμό, ακολουθώντας τη μινιμαλιστική τάση της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.


Καθαρός σχεδιασμός

Το σύστημα έχει σχεδιαστεί με ένα σταθερό ευθύγραμμο στυλ, το οποίο ορίζει τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές εφαρμογές. Ένα εύρος από εσωτερικά πηχάκια τζαμιού σε ίσιες γραμμές συμπληρώσει τον εξωτερικό σχεδιασμό του προφίλ. Το στενό πλάτος όψης στην κάσα και το φύλλο απελευθερώνουν μεγαλύτερες ποσότητες φυσικού φωτός στο εσωτερικό των κτιρίων.



Ευελιξία με μεγάλες κατασκευαστικές δυνατότητες


Είτε πρόκειται για νέα κατασκευή ή ανακαίνιση, το GEALAN-LINEAR® εντυπωσιάζει με την ευελιξία του. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα συστήματος που περιλαμβάνει παράθυρα, εξωτερικές πόρτες και συρόμενα κουφώματα.

Εξαιρετική Θερμομόνωση


Το σύστημα GEALAN-LINEAR® έχει πολύ υψηλές θερμομονωτικές ιδιότητες. Οι έξι θάλαμοι στην κάσα και οι πέντε στο φύλλο υποστηρίζουν την αποτελεσματική θερμομόνωση. Το πρωτοποριακό κεντρικό λάστιχο διακόπτει τη θερμοπερατότητα από μέσα προς τα έξω. Το σύστημα είναι πλήρως πιστοποιημένο από το ινστιτούτο IFT Rosenheim.


Highlights:


  • Μινιμαλιστικό κατασκευαστικό βάθος σε ίσιες γραμμές
  • Στενό πλάτος όψης για ενίσχυση του φυσικού φωτισμού
  • Εξαιρετική θερμομόνωση με κεντρική στεγάνωση.
  • Λύσεις για παράθυρα και πόρτες εισόδου
  • Ιδανικό για ανακαινίσεις και νέα κτίρια – ανθεκτικό με διαρκή αξία
  • Εκτενές χρωματολόγιο με επιφάνειες για κάθε αρχιτεκτονική εφαρμογή.
  • RealWood® - αποχρώσεις πραγματικού ξύλου για μοναδική εμφάνιση και αίσθηση.
  • Συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη χάρη στον ανακυκλωμένο πυρήνα.


Πίσω στο Pressroom